Referanser

Dette sier noen av våre tidligere kunder om oss!

«Vi er særdeles fornøyd med Smihuset.
Vi har et smijernsgjerde fra 70-tallet som måtte forlenges grunnet gjennoppbygging av mur på ca. 11 meter. Folkene fra Smihuset har vært gjennomført dyktige og hyggelige fra vi tok kontakt, til gjerdet var ferdigmontert. Vi har nå et komplett gjerde som er omtrent identisk med det originale fra 70-tallet, slik at det tar seg veldig godt ut som en ramme rundt hagen. Dette var kvalitet av høyeste sort til en veldig grei markedspris. Anbefales på det sterkeste!»

-Bjørn

«For 5 år siden fikk vi installert glassrekkverk på vår terrasse . Arbeidet ble godt utført og ser meget bra ut. Imidlertid kom det kondens mellom glasslagene på alle rutene. Dette skjedde nå i år. Vi tok kontakt med Smihuset og de byttet alle rutene. Meget godt fornøyd!»

-Ola

«Leita etter gjerde fleire plasser og fant smihuset på nettet. Var oppe i lokalene og såg på gjerder (veldig greit å kunne sjå dei i virkeligheten og ikkje berre på bilder). Vi landa på Gjerde-4. Bestilte befaring og oppmåling. Oppmåling blei foretatt på millimeteren, blei kontakta når gjerdet var ferdig produsert og tid for montering blei avtalt. 4 karer kom med gjerdet og 38 meter gjerde blei montert på berre 3 timer. Veldig fornøyd med resultatet :)»

-Inge

«Smihuset leverte et nydelig gjerde av meget god kvalitet. Monteringen ble også perfekt utført. Kan anbefales!»

-Egil

«Fant Smihuset på nettet. Bor i Rogaland, men Smihuset kom på befaring, tok mål og vi bestilte port. Porten ble installert av Marek og hans kollega. De utførte en ypperlig jobb 🙂 Vi er kjempefornøyde med både arbeidet og porten.»

-Mari

«Smihuset leverer topp service og rekkverk. Vi fikk montert glassrekkverk på hytten vår. Det var en fornøyelse å se hvor effektive, og nøye de var på denne jobben.»

-Inge